Over mij

Op zoek naar een profiel fotograaf voor LinkedIn in de regio Rotterdam? Je hebt ‘m gevonden!

Mijn naam is Marc den Hoed. Al mijn hele leven ben ik bezig met fotografie en sinds een paar jaar merk ik dat ik meer en meer geraakt word door mooie beelden en begin ik ook steeds serieuzer naar mijn eigen werk te kijken.

Steeds vaker werd ik door vrienden en bekenden gevraagd om hen zelf of hun medewerkers te fotograferen voor hun business doeleinden. Zo is het idee ontstaan om heel persoonlijk werk te gaan doen en mij te gaan richten op Fotografie voor Personal Branding. Geïnspireerd door fotografen als Brendan de Clercq en Peter Hurley ontwikkelde zich mijn eigen stijl, waarbij het gebruik van licht de voornaamste factor is geworden. Op de volgende pagina vind je een aantal voorbeelden hiervan.

Wil je ook goede foto’s van jezelf, van je medewerkers of familie? Bel of mail me om te bespreken wat je wensen zijn. Ik werk in de hele Randstad vanuit Rotterdam, Hillegersberg.

Tel: 06-20421689
Email: marc@marcdenhoed.nl